Quickedit not working anymore...

Version: 1.0.0 (2015-03-07)
Sarr
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: Do 3. Sep 2015, 03:45
phpbb.com: Sarr

Quickedit not working anymore...

Beitragvon Sarr » Do 3. Sep 2015, 04:08

Hi.
I have a problem with Quick Edit - it disappeared completely and it won't appear if I unistall it and install again...

I don't know why, so I'll write how it's story went:
I had installed quickedit for some time, but I forgot it completely. Now I made upgrade to forum from 3.1.3 to 3.1.5, and then I proceeded to update all extensions.
I had some quickreply beta mod (v. 0.1.4 from tatiana5), and I found update for it, so first I tested it. And when I was testing, I noticed that clicking "edit post" wasn't making quick edits, so I searched if I had a mod for it - and yes, it was your mod.
And then I went to Post Setting, where I can enable quick reply, and below it was a setting in English (I have Polish language) for quickreply... nice! I enabled it, and it worked. I could quickreply (though I think witout my Advanced BBCode extension, but that was ok) and I had a button to full edit.

Now I upgraded few more mods and made a switch from tatiana5 mod quickreply v. 0.1.4 to new https://github.com/lavigor 1.0.0beta5 version, which is official continuation of that mod.

All was fine, but now when I clicked on edit, it wasn't making quick edits, just normal edit! A new page.
So I went to Administration, checked if mod is installed. I was, so I unistalled quickedit, then installed it again. Didn't help. So I went into Post settings, and noticed there's no quick edit option under Quick Reply!
Then I went and unistalled quickreply from lavigor, deleted it, uninstalled quickedit, deleted it. Installed quickedit again... still no quickedit! And no option for it in Admin Post Settings. I cleaned the cache, it didn't help.

So quick edit won't appear now, no matter what I do. Very strange. I think I never edited any file of PhPBB, so it must be something with your plugin, I guess.

The link to our forums: http://forum.swordcoast.pl/

I can give you Admin too to check what's going on. I value your quickedit, so it would be nice if it worked.
Polish Sword Coast Legends Portal: http://www.swordcoast.pl/
Our forums: http://forums.swordcoast.pl/
Polish Neverwinter Online Portal: http://www.neverwinter.com.pl/
Neverwinter forums: http://forum.neverwinter.com.pl/

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Quickedit not working anymore...

Beitragvon Marc » Do 3. Sep 2015, 12:10

While Quickedit is installed, does it appear in the board features settings? The setting should be right below the Quickreply settings. You should be able to enable quickedit in general and enable it for all forums there.
Bild

Sarr
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: Do 3. Sep 2015, 03:45
phpbb.com: Sarr

Re: Quickedit not working anymore...

Beitragvon Sarr » Do 1. Okt 2015, 20:24

Marc hat geschrieben:While Quickedit is installed, does it appear in the board features settings? The setting should be right below the Quickreply settings. You should be able to enable quickedit in general and enable it for all forums there.

Sorry for the delay. Yes, it's enabled in forum Settings for all forums. Checked in specific forum, and it's enabled there too. I think it's some conflict with QuickReply Reloaded (https://github.com/Tatiana5/QuickReply). In it I disabled ajax-posting, because it didn't work (ajax error). But quick edits from your extension still don't work.
Polish Sword Coast Legends Portal: http://www.swordcoast.pl/
Our forums: http://forums.swordcoast.pl/
Polish Neverwinter Online Portal: http://www.neverwinter.com.pl/
Neverwinter forums: http://forum.neverwinter.com.pl/

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Quickedit not working anymore...

Beitragvon Marc » Fr 2. Okt 2015, 09:43

You might want to try the next release for phpBB 3.1.6 that is currently awaiting validation in the Extensions DB at phpbb.com: https://github.com/marc1706/phpbb3-ext- ... tag/v1.0.1
Bild


Zurück zu „Quickedit“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: CommonCrawl [Bot] und 0 Gäste