no edit button...

English Style Support
gelther
Newbie
Newbie
Beiträge: 1
Registriert: Fr 6. Jan 2012, 17:22

no edit button...

Beitrag von gelther »

Hi,

I'm not seeing a edit button on the surface of the website i'm running, but when i look in the page source i can see it and click on it...

So has anyone got an idea on how i can show it for the forum members?

Grtz,

Gelther
Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: no edit button...

Beitrag von Marc »

Make sure you have the correct imageset for your language included.
Bild
Mehtuus
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: Do 21. Jun 2012, 11:13
phpbb.com: Mehtuus

Re: no edit button...

Beitrag von Mehtuus »

My edit button is also missing.
In addition the quote and user online images are also missing. I think this may be affecting all of the images in the imageset/en folder. The images in the imageset/ folder are being displayed properly.

All of these images are in the siteroot/styles/proFormell/imageset/en folder on the site, but they do not display on the page. When I look at the page source it seems as though they are being called.

Any suggestions on how this can be corrected?
Mehtuus
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: Do 21. Jun 2012, 11:13
phpbb.com: Mehtuus

Re: no edit button...

Beitrag von Mehtuus »

Update:
I was able to solve my problem. I noticed in my ACP the following message:
Imageset misses “en_us” localization
» proFormell
So I changed the folder name from imageset/en to imageset/en_us, refreshed the page and automagically the images where working. The ACP message then said this:
Refreshed “en_us” localization of imageset
» proFormell
This is with proFormell v1.3.4.
Marc, are you keeping the en localization intentionally malformed inside your archive to save space? If you are not, then it should be en_us and en_gb.


Thank you for a wonderful theme!
Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: no edit button...

Beitrag von Marc »

Actually "en" is correct as the standard English a.k.a. what you call "en_gb". The U.S. English language pack uses "en_us" which is why you had to rename it.
Bild