Custom made ProFormell

Exca
aktives Mitglied
aktives Mitglied
Beiträge: 26
Registriert: Sa 13. Sep 2008, 10:32

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Exca »

Sorry, I went abroad for a couple of days ^^. It would be great if you would be able to make this skin installable :D

Greetz!

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Marc »

I think I should be able to finish it tomorrow. I was on the Oktoberfest and had some family stuff to do, therefore I didn't have much time working on this style. :roll: ;)
Bild

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Marc »

I was able to keep it XHTML 1.0 Strict:
Bild

I will only change the borders to the ones you are using on your board right now and then I think I will be done.
The download package will be up for download tonight. ;)

edit: There you go:
proFormell-SE.zip
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.
Bild

Exca
aktives Mitglied
aktives Mitglied
Beiträge: 26
Registriert: Sa 13. Sep 2008, 10:32

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Exca »

Unbelievable!

It's completely perfect! :D

Thank you very very much! I will install it this weekend!

Thanks!!!!!!

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Marc »

Ah,
I forgot to delete one thing in the overall_header.html.
Just do the following:
Find:

Code: Alles auswählen

<li class="icon-home"><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187; <a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a>
Replace with:

Code: Alles auswählen

<li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a>
Bild

Exca
aktives Mitglied
aktives Mitglied
Beiträge: 26
Registriert: Sa 13. Sep 2008, 10:32

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Exca »

Hi,

I've got it all installed!

Could you please tell me how can I add my Google ad's in the ad window :D
And also how I can put a image in the Center Box with the same dimensions

Thanks!!!

Btw: i made a fresh install of the producing forum this morning and linked parts of the old database.

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Marc »

The ads can be placed in this part of overall_footer.html:

Code: Alles auswählen

<div class="ads-space">
Put your ad here
<!-- Put your ads code here -->
</div>
You might have to adjust the ad-space a little bit with margins or padding.

Put your image into this part of overall_header.html:

Code: Alles auswählen

<div class="promobox-center" style="margin-top: 0px; border-top: 1px solid #3f3f3f;">center box</div>
(Replace "center box" with your image)

You probably have to adjust your image to be displayed as an inline-table with the left block.
Bild

Exca
aktives Mitglied
aktives Mitglied
Beiträge: 26
Registriert: Sa 13. Sep 2008, 10:32

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Exca »

Okay, now I know for sure skinning is NOT my thing :D

please have a look at http://www.sequenz.be/nightlife

The content that was in the left box, is now under that box. Center box contains what I wanted it to contain.

Code: Alles auswählen

	<div class="promobox-center" style="margin-top: 0px; border-top: 1px solid #3f3f3f;"><class="jsn-imageshow" style="width: 100%; height: 200px;"><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.sequenz.be/modules/mod_jsn_imageshow_pro/jsn_imageshow_pro/loader.swf" style="" id="imageshow" name="imageshow" bgcolor="e5e5e5" quality="high" wmode="opaque" flashvars="dataXml=http://www.sequenz.be/modules/mod_jsn_imageshow_pro/jsn_imageshow_pro/xmldata42.xml&imageshowUrl=http://www.sequenz.be/modules/mod_jsn_imageshow_pro/jsn_imageshow_pro/imageshow.swf&slideTiming=6&repeatCount=0&processOrder=random&shadowImageUrl=http://www.sequenz.be/modules/mod_jsn_imageshow_pro/jsn_imageshow_pro/images/shadow.png&captionText=Sequenz&captionFont=Arial&captionSize=12&captionColor=0xFFFFFF&captionAlignment=center&captionPosition=bottom&captionPadding=6,10&captionBgOpacity=50&captionBgColor=0x000000&showProgress=1&overlayEffectName=&overlayImageUrl=&overlayImageOpacity=75&overlayImageX=100&overlayImageY=100&motionTiming=3&motionEase=Sine&moveRange=3&scaleRange=15&rotationRange=0&transitionType=random&transitionTiming=2&transitionEase=Sine&enableLink=1&linkUrl=&linkOpen=_blank" width="100%" height="200"></div></div>
	
</div>
As for the google banner I wish to have it in the middle horizontally and vertically. I used tags without succes:

Code: Alles auswählen

<div class="ads-space">
<!-- Put your ads code here -->
<div align="center">
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-7622413109511644";
/* 468x60, gemaakt 30-7-08 */
google_ad_slot = "6903173358";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
</div>
I've also seem to lost the borders :cry: i didn't touch other code though

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Marc »

For the first problem, do the following.
Open overall_header.html and find:

Code: Alles auswählen

<div class="promobox-left" style="border-top: 1px solid #3f3f3f;">
Replace with:

Code: Alles auswählen

<div class="promobox-left" style="border-top: 1px solid #3f3f3f; float: left;">

For the second problem try not to use "<div align='center'>". Try using "style='margin: 0 auto;'" instead.

You could also put this in the <div>-tag:

Code: Alles auswählen

style="margin-left: 200px; margin-top: 25px;"
Replace the margin-left value with the x-Axis movement to the right and the margin-top value with the y-axis movement to the bottom.
Bild

Exca
aktives Mitglied
aktives Mitglied
Beiträge: 26
Registriert: Sa 13. Sep 2008, 10:32

Re: Custom made ProFormell

Beitrag von Exca »

Hi,

The header is okay now! Thanks, I had to tweak the pixels a little bit to get it perfectly fitted.

As for the google ad, I could get it in the middle vertically, but I can't move it horizontally. I've tried both codes. Only like this I can move it horizontally (but not vertically):

The code at the moment ( i tried many values for margin-left)

Code: Alles auswählen

//-->
<div class="dark-border"></div>
<div class="ads-space">
<!-- Put your ads code here -->
<div style="margin-left: 800px; margin-top: 32px;">
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-7622413109511644";
/* 468x60, gemaakt 30-7-08 */
google_ad_slot = "6903173358";
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
</div>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
</div>
<div class="copyright" style="margin-top: 13px;">Copyright &copy; 2008-2009 Sequenz. Alle rechten voorbehouden tenzij anders vermeld.<!-- IF U_ACP --><div class="icon-acp" style="float: right; background-color: #ffffff; margin-top: -10px;"><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong></div><!-- ENDIF -->

	
Thanks again ^^