"Forum locked" is being displayed once you click on Quickedit

Current Version: 1.0.11
Released: 02/12/2010
Bash
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: So 9. Mai 2010, 23:52
phpbb.com: Bash

"Forum locked" is being displayed once you click on Quickedit

Beitrag von Bash »

Hello Marc,

Firstly thank you for sharing this mod with us, very kind of you.

I've checked all my edits 3 times now and re-uploaded the files included just incase they were corrupted and I see 'forum locked' when I try to use quick edit.

Any advice?

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: [Release] AJAX Quick Edit 1.0.11

Beitrag von Marc »

What other MODs do you have installed?
Bild

Bash
Newbie
Newbie
Beiträge: 2
Registriert: So 9. Mai 2010, 23:52
phpbb.com: Bash

Re: [Release] AJAX Quick Edit 1.0.11

Beitrag von Bash »

Really sorry, you must be fed up with people saying things dont work and blah blah blah...

Quicker to take a screenshot of my installed mods (attached).
Du hast keine ausreichende Berechtigung, um die Dateianhänge dieses Beitrags anzusehen.

Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: "Forum locked" is being displayed once you click on Quic

Beitrag von Marc »

I've cut this support part off the release topic of AJAX Quick Edit.

What kind of post are you editing? Is it a global announcement or a normal topic?

Now let's find out what exactly the problem is.
Make sure to enable debug mode in config.php.
Open quickedit.php
Find (around line 294):

Code: Alles auswählen

		die($user->lang[(($row['forum_status'] == ITEM_LOCKED) ? 'FORUM_LOCKED' : 'TOPIC_LOCKED')]);
Replace with:

Code: Alles auswählen

		die($user->lang[(($row['forum_status'] == ITEM_LOCKED) ? 'FORUM_LOCKED' : 'TOPIC_LOCKED')] . ' - forum_id = ' . $row['forum_id'] . ' - forum_status = ' . $row['forum_status']);
Tell me exactly what it gives you back.
Afterwards, undo the changes to quickedit.php and config.php (only if you usually don't have debug enabled).
Bild