Problem Installing - White Page

Current Version: 1.0.2
Released: 04/25/2010
apklein
Newbie
Newbie
Beiträge: 3
Registriert: Fr 26. Nov 2010, 14:34
phpbb.com: apklein

Problem Installing - White Page

Beitrag von apklein »

I trying to install the mod on PHPBB 3.08, and I get white/blank page. How can I start debug this situation? (I made all changes that says on install.xml). I inserted "echo 'here';" and the here message works in every place I inserted.

Best Regards,
Ariel
Benutzeravatar
Marc
Administrator
Administrator
Beiträge: 619
Registriert: Di 2. Sep 2008, 23:48
phpbb.com: Marc
Wohnort: Munich

Re: Problem Installing - White Page

Beitrag von Marc »

Enable debug in your config.php.

Post any errors that appear.

If no errors are being displayed, check your file edits. What editor did you use to edit the files?
Bild
apklein
Newbie
Newbie
Beiträge: 3
Registriert: Fr 26. Nov 2010, 14:34
phpbb.com: apklein

Re: Problem Installing - White Page

Beitrag von apklein »

Marc hat geschrieben:Enable debug in your config.php.

Post any errors that appear.

If no errors are being displayed, check your file edits. What editor did you use to edit the files?
no errors :(. I use APTANA (eclipse).

Best Regards,
Ariel
apklein
Newbie
Newbie
Beiträge: 3
Registriert: Fr 26. Nov 2010, 14:34
phpbb.com: apklein

Re: Problem Installing - White Page

Beitrag von apklein »

The problem was (i dont know why): install_main.html was empty....

Thanks for your work and your time! Best regards,
Ariel
Marc hat geschrieben:Enable debug in your config.php.

Post any errors that appear.

If no errors are being displayed, check your file edits. What editor did you use to edit the files?